De beveiligingswinkel

Veiligheid en beveiliging zijn begrippen die iedereen kent en op zijn/haar eigen manier interpreteert. Iedereen heeft in meer of mindere mate behoefte aan veiligheid. Er bestaat niet zo iets als absolute veiligheid. Er is altijd een mate van geweld bedenkbaar dat de veiligheidsmaatregelen zinloos maakt.

Zo blijft beveiliging maatwerk in organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. In het ene geval ben je klaar met een bouwlamp en een hangslot, in een ander geval zul je een camerasysteem moeten plaatsen met permanente bewaking of een safe room moeten inrichten. Voor de meeste mensen gelden eenvoudige regels.

Gelegenheid maakt de dief, dus wanneer je ipad op tafel ligt en de sleutels van je nieuwe auto er naast, verhoog je het risico op inbraak. Zorg er voor dat je niet interessant bent voor een inbreker.

Je hoeft geen bunker van je huis te maken, maar goed sluitende deuren en ramen met het daarbij behorende sluitwerk conform Politie Keurmerk Veilig Wonen is wel de basis. Wanneer ze echt binnen willen komen lukt het ze toch wel, maar de “op goed geluk” inbreker houdt je buiten.

Het vertragen van een inbreker heeft het meeste zin, wanneer het alarmsysteem in werking is getreden. Een inbreker heeft dan de tijd niet meer om een kluisje te kraken of rustig het pand te doorzoeken. Een snelkraak kun je in veel gevallen voorkomen, door het plaatsen van een mistmachine. Wat je niet kunt zien kun je niet meenemen en de alarmopvolging is al ter plaatse voordat de mist na 45 minuten is opgetrokken.

Als Beveiligingswinkel kunnen wij uiteraard geen zekerheid geven dat u geen slachtoffer meer wordt van criminaliteit. De jarenlange ervaring die wij hebben met hoogwaardige beveiligingsproducten zorgt ervoor dat wij u kunnen adviseren in een optimale beveiliging tegen brand, diefstal en vernieling.

De Beveiligingswinkel zoekt voortdurend naar nieuwe producten op de markt om tegemoet te komen aan de wensen van haar klanten en de veranderende werkwijze van criminelen. Alleen door de juiste keuze van hoogwaardige producten kunnen wij het gewenste beveiligingsniveau halen voor onze klanten en de service verlenen waar wij achter staan.

Niet voor niets is de Beveiligingswinkel de winkel met het grootste assortiment beveiligingsapparatuur.

Walter Bosman
700 SHOPRECENSIES

Laatste shoprecensie van
De Beveiligingswinkel

Datum: 23-11-2018

Door: anoniem

UITSTEKEND - 5 uit 5

Snelle levering, de door hen zlef gemaakte handleiding voor het aritech alarm is echt super. had alles snel werkend met ...