Assortiment

De Beveiligingswinkel werkt hoofdzakelijk met inbraakdetectiesystemen van Aritech, Networx, Microtech, Sentrol, Galaxy, Visonic, Guardall, Caddx, Interlogix en UTC. Deze merken leveren al decennia betrouwbare en innovatieve apparatuur.

Voor de gesloten camera systemen wordt gewerkt met Samsung, Sony, Neovo, Avermedia Griffid en Axis. Binnen dit segment zijn de veranderingen het grootst en worden producten maandelijks vernieuwd. De diversiteit is enorm.

Binnen de brandbeveiliging verandert het minst en zijn Ajax, Kidde, Jockel en Notifier al jaren de vaste merken. Veranderen van product is geen doel op zich.

Natuurlijk zijn er ook consumentenproducten die op zichzelf staan en die ook in een bouwmarkt hadden kunnen liggen. U moet hierbij denken aan elektronische honden blaf, TV imitator, dummy camera’s of deurspionnen. Ook hiermee kan soms veel resultaat worden bereikt.

Walter Bosman
700 SHOPRECENSIES

Laatste shoprecensie van
De Beveiligingswinkel

Datum: 23-11-2018

Door: anoniem

UITSTEKEND - 5 uit 5

Snelle levering, de door hen zlef gemaakte handleiding voor het aritech alarm is echt super. had alles snel werkend met ...